Buffetten
'De Opkamer', 'de Deel' en de Serre zijn uitermate geschikt voor grotere gezelschappen.Voor kleine gezelschappen zijn 'Het Veurhoes' en 'de Herenkamer' ook erg geschikt. Voor deze gezelschappen hebben wij een aantal buffetten samengesteld. Laat u zich verrassen en geniet van onze koude en warme gerechten in een sfeervolle ambiance. Eventuele aanpassingen op deze buffetten zijn te allen tijde mogelijk. Laat vooral uw wensen en behoeften spreken!
Koud buffet
- Stokbrood kruidenboter en tapenade
- Diverse vissoorten, zoals zalm, garnalen, haring en makreel
- Plateau met vleeswaren
- Huzaren- en zalmsalade
- Diverse soorten binnen- en buitenlandse kazen
- Vers fruitsalade
Warm buffet
- Varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus
- Kip saté, spareribs, runderstoofpot en zalmfilet
- Gebakken aardappelen en friet
- Warme groenten, rijst en compote
Nagerechtenbuffet
- Diverse soorten ijs, pudding, brownie en merinque
- Vers fruit en slagroom
Stamppotbuffet
Het stamppotbuffet is door het gebruik van verse ingrediënten, alleen mogelijk in de wintermaanden. Informeer naar de exacte data. Bij het stamppotbuffet heeft u de keuze uit 3 van onderstaande stamppotten én de keuze tussen kapucijners en bruine bonen. Eventuele aanpassingen op deze buffetten zijn te allen tijde mogelijk. Laat vooral uw wensen en behoeften spreken!
- Stamppot boerenkool
- Hutspot
- Stamppot zuurkool
- Hete bliksem
- Stamppot rauwe andijvie
- Kapucijners of Bruine bonen
- Gebakken speklappen
- Rookworst en verse worst
- Gehaktballetjes
Bij deze wintermaaltijden wordt bijpassend garnituur geserveerd, zoals augurk, zilveruien, mosterd, piccalilly en rauwkostsalade.
Eventueel kunt u dit buffet uitbreiden met een voor- of nagerecht. Als nagerecht serveren wij bij de wintermaaltijden roomyoghurt met verse vruchten en slagroom.